marți, 18 ianuarie 2011

despre sex si atat

Cica ar fi mult mai convenabil pentru toată lumea dacă femeile ar fi în stare să uite de concepțiile generale privind sexul. Dacă ar fi în stare să accepte că vor sex.

Phaaaaai. Eu cred ca ar fi mult mai ok daca barbatii ar accepta ca si femeile au optiunea de a face doar sex.

Faptul ca analizam un barbat inainte de a face sex cu el, spune ceva despre stima de sine a fiecareia dintre noi. Da, ne place un barbat ingrijit, manierat, atent, istet, glumet etc., care sa poata macar sa isi plateasca singur consumatia. Nu, nu ne bagam in pat cu orice labar trist doar pt ca vrem sex.

Asta e diferenta dintre sexul pe care il fac femeile si sexul pe care il fac barbatii care acuza femeile ca nu stiu sa faca doar sex.

Daca ne furisam dimineata, nu o facem neaparat pt ca ne sperie fizicul aluia din pat, sau pt ca "ma imbatasem, nu mai vedeam bine aseara", ci pt ca uneori nu vrem dureri de cap si obligatii. Vrem doar sex.

Paradoxal, atunci cand ne furisam, sansele ca barbatul lasat singur in pat sa se indragosteasca subit, cresc cu...80%.

Cam la asta se rezuma mandria voastra de sine.

Va doresc in continuare vizionare placuta pe porntube!

10 comentarii:

  1. Eu n-am zis că femeile nu vor sex, am zis doar că puține dintre ele recunosc că vor doar sex (fără alte complicații).
    Îmi place să văd că totuși există unele care spun sincer si clar "DA, vrem!".

    Șansele ca barbatul lăsat singur în pat să se îndrăgostească subit de fetișcana ce l-a abandonat sunt mari pentru că, de obicei la o aventură de o noapte doar unul dintre parteneri vrea doar sex - ăla care pleacă dimineața pe furiș.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred sincer ca vor amandoi si sex, si relatie: cand unul vrea sex, celalalt vrea relatie si invers. Se intampla rar sa ne sincronizam...

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi fix asta ziceam: ăla care rămâne abandonat în pat e ăla care vrea (și) relație, cel care pleacă pe furiș a vrut numai sex :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha. Nu fix asta ziceai :) Tu ziceai ca doar barbatii vor (doar) sex, ca doar ei sunt aia care pleaca pe furis, ca femeile-s nebune, usor psihopate si accepta ca vor sex, dar eventual dupa nunta.
    Si ce e cu asta: "un soi de fobie când vine vorba de sex"? Ai innebunit?
    Propun sa cadem de acord asupra unui fapt cert: ca nu suntem de acord :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ziceam asta în primul comentariu - "ansele ca barbatul lăsat singur în pat să se îndrăgostească subit de fetișcana ce l-a abandonat sunt mari pentru că, de obicei la o aventură de o noapte doar unul dintre parteneri vrea doar sex - ăla care pleacă dimineața pe furiș."

    "Femeile au, observ, un soi de fobie când vine vorba de sex. Am mai discutat despre asta – voi ziceți că nu le place, eu știu că le place."
    Ideea era că femeile încearcă să ascundă faptul că le place sexul și de aici apare imaginea cu fobia. În realitate fiind doar o mască.

    RăspundețiȘtergere
  6. tu nu ar trebui sa fii in sesiune, Dragos?:))

    RăspundețiȘtergere
  7. e mai important sexul decat examenele, doooh :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. sa va uitati la trailerul de la "No strings attached" (http://www.imdb.com/video/imdb/vi1902549273/) si la "Love, sex and other drugs" (http://www.imdb.com/video/imdb/vi2329347609/), se leaga cumva de topicul vostru.

    RăspundețiȘtergere