marți, 4 octombrie 2011

Am petrecut weekendul cu fetele. Suntem adevarate party animals: vineri la 1 noaptea eram deja in pat. Toate 3 in acelasi pat, nu care cumva sa doarma vreuna dintre noi singura, pe canapea. A doua zi, desi eu ma trezisem la 12, pe la 8 seara ne picau ochii de somn. Aceeasi poveste si sambata spre duminica, asa ca am convenit sa mintim lumea ca suntem rupte de oboseala dupa nopti agitate petrecute in Gaga :)

Monsieur Diplomacy n-a vrut sa ma creada sub nicio forma ca sunt atat de cuminte, asa ca m-am vazut nevoita sa-l calmez pe Iuby. I-am trimis poza cu fetele, tinand o foaie in mana, pe care scria "il pupam pe...(numele lui)..." Surprinzator, a fost nevoie si de o a doua poza cu aceeasi hartie pe care sa pun si data (cine stie de cand aveam eu poza aia!!). Mi-e draaag :)

Am auzit un termen nou pt. erectie: RAZNA / "a o lua razna". E mai degraba ucigator-de-erectie, dar fie...

Ne-am luat toate 3 lantzicuri la fel.






De "lucky" ce am fost, duminica seara m-a incoltit o haita de caini si unul (probabil ala pe nume Lucky) mi-a smuls o bucatica de carnitza de la picior.

De vis!

In alta ordine de idei, inceputul asta de saptamana a fost de-a dreptul porno :-D

2 comentarii:

  1. Ce bine imi pare cand citesc blogul tau:))) a fost un week de pomina atunci...toata lumea ne credea ca petrecem prin cluburi si noi faceam pj's party la tine in dormitor cu lustra ta de club :D....daca mai faci multe poze pentru EL..o sa devenim vedete imi fac album de poze...o sa stie si programul meu=)))

    RăspundețiȘtergere
  2. pai... avem poze pe balcon, la ceainarie, in pat la munte, cu sticla de vin in mana... si cred ca mai sunt :)

    RăspundețiȘtergere