marți, 30 octombrie 2012

relatiile, inselatul si pantofii

Rationament de barbat:

E normal sa iti cauti pe altcineva atunci cand esti deja intr-o relatie. Ca poate vrei ceva mai bun. Sau poate vrei altceva. Ce, cand vrei sa iti cumperi o pereche de pantofi intri descult in magazin? Nu domne', ca te jecmanesc vanzatoarele alea daca te vad fara incaltari!

Aaaa, daaaa, stim! Vreti o pereche de pantofi!

Nu doamna, doar ma uit!

6 comentarii:

  1. Ntz... rationamentul de barbat dus la extrem e ca de cele mai multe ori si dupa ce ai cumparat pantofii noi (ca sa fim in ton cu exemplul), ii mai pastrezi si pe cei vechi, ca cine stie cand vor mai fi buni si ei la ceva - la sapat in gradina, la turnat ciment, etc. Prin extensie... :). Plus ca nu toti pantofii pe care ii incerci ii si cumperi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cu pantofii noi am probleme, cei vechi nu imi creeaza disconfort - ori ii port, ori ii pun in cutii si uit de ei prin dulap, ori ii dau de pomana. cei noi in schimb... in mare parte imi provoaca dureri de picioare inca din prima zi, si mereu ma intreb de ce dureaza atat de mult sa gasesc perechea de pantofi potrivita!
      momentan ma bucur de niste cizme geniale :) cum extrapolam asta? :)))

      Ștergere
  2. O extrapolam bine de tot. Mai bine zis tu o cam intra-polezi :) (sau cel putin asta sper eu ca faci). Ferice de tine, ca ai parte de cizme, altele se multumesc cu balerini, slapi, etc. (ecuatie unde marimea conteaza...). Sper sa te bucuri cat de mult timp de cizme, bocanci, ce s-o mai gasi pe acolo, si nu doar iarna, ci si vara :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai facut sa sune bolnav de porno treaba asta :-)
      Dar da...marimea conteaza. Cine sustine contrariul, nu stie pe ce lume traieste, sau nu a avut mai bun / mare decat mediu :-))
      Pam pam intra-pUlare se numeste treaba asta :-)))

      Ștergere
  3. Asa zici, ca pantofii noi provoaca dureri? hm hm... :) important e ca pana la urma te obisnuiesti cu ei :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s masochista fizic, ci doar sentimental :-)) Ii arunc, da-i naibii, picioarele mele sunt sensibile :-)

      Ștergere