luni, 25 iulie 2011

horrible bosses

...way more horrible than the movie!
Am iesit aseara cu un fost coleg de liceu, sotia lui si alte 2 gagicute. La un moment dat a aparut in peisaj seful sotiei si al uneia dintre gagicute. Auzisem despre dansul ca e mare futac, dar speram ca fetele sa glumeasca. Fetele, de altfel, foarte ok, sarguincioase, nostime, binecrescute... Ma asteptam la un sef pe masura. Deh... la mine la birou e parada de camasi, mansete si colectie de butoni! Cand colo, apare acest pulifrici cu pantaloni crem trei sferturi, un tricou negru cu imprimeu, nebarbierit... un adevarat deliciu! Increzator si inzestrat cu un sharm masculin absolut irezistibil, tipul mi se adresa cu apelative de genul "asta mica" si "copilul", in timp ce ne povestea cum fute el la birou, pe birou, pe pereti, pe fotolii, pe trepte, pe ***********! Ne-a spus ca uneori si-o trage din mila (are suflet mare!) si ca imparte femeile in 2 categorii: iubitoare si neiubitoare... altfel nu le judeca. M-am abtinut cu greu... ma manca limba sa-i spun cam cat e de penibil, ca m-a plictisit si dezgustat in acelasi timp... sper ca s-a vazut asta pe fatza mea :)
Faptul ca seful iti spune la masa cu persoane pe care abia le-a cunoscut, ca iti place p**a sau ca te mananca in pi*da, nu leaga o prietenie dubioasa intre voi, nu inseamna ca el e un sef smecher sau un model de urmat, ci ca e un oligofren onanist! Bleah!

5 comentarii:

  1. hahahaha. unde ii intalnesti,ina, tu pe astia? unde?::))))

    RăspundețiȘtergere
  2. ...nu nu nu, faptul ca nu ma combin se datoreaza in mod exclusiv nebuniei mele :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. apelativul "papusa!" nu l-a folosit?:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. haha, nu facea parte din categoria aia... el are o categorie numai a lui :))

    RăspundețiȘtergere
  5. parca le cauti situatiile astea............nu gasesti altii asa de proba....cand vrei sa iesi la o cafea etc decent.....:)) .unu ca asta ne face de ras(si nu la toti ne plac butonii etc) !fan club

    RăspundețiȘtergere