marți, 5 octombrie 2010

ca-n filme

Stii filmele alea la care te uiti singura duminica dupa-amiaza, atunci cand nu ai absolut nimic de facut, eventual esti mahmura de cu o seara inainte si ti-e lene sa te misti de pe canapea? Filmele alea pt femei singure, ca asa imi place sa le zic...
(Sex & the city, Bridget Jones Diary, The Lake House, The Proposal, All about Steve - si cred ca mai toate filmele cu Sandra Bullock - etc.) Iti faci o cafea fierbinte si te bagi sub o paturica indiferent de anotimp. Te cuibaresti, cu o mana pe cana si alta pe telecomanda si razi de maimutarelile femeilor din film, spunandu-ti in sinea ta, ca faze de genul ala doar in filme poti vedea. Ei, fix asa e viata mea: ca-n filme!
Aseara am lacuit un blat, pana m-a luat ameteala de la miros. M-am surprins dansand intr-un mod dubios (adica topaiam ca bezmetica de pe un covor pe altul) in sufragerie. N-am mai facut asa ceva, a fost un soc si pt mine. Apoi m-am rasfatat cu un pahar de vin, o baie fierbinte, uleiuri, si multa spuma - de data asta spuma n-a mai ajuns pana pe hol :)
Am pus tv pe radio, setat sa se opreasca dupa 60 min. Am adormit cu muzica in surdina si bineinteles ca m-am speriat cand au trecut cele 60 minute si s-a oprit :) Ah da, si dimineata m-am speriat cand a pornit, il dadusem prea tare :)

Haos maxim.

Hai ca sunt simpatica :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu