vineri, 27 mai 2011

sexul puternic si sexul frumos

Va zic de la inceput ca postul asta nu e porno, deci nu e rost de labareala.
Ma gandeam la treaba asta cu sexul puternic aka barbati si sexul frumos aka femei, evident.
Pai de ce evident?
Nu spun ca femeile nu-s frumoase, sau ca barbatii nu-s puternici, dar totusi...
Femeile au nevoie de cosmetice, nu toate se nasc superbe si perfecte.
Si barbatii? Vai...barbatii...cati n-am vazut plangand dupa vreo gagica, alintandu-se, sau chiar lesinand intr-un spital? Si sa n-aud ca aia nu-s barbati, ca ar insemna ca nici femeile nemachiate nu sunt femei, doar pt. ca nu sunt frumoase. Deci sssttt! ca aberati.
Asa... sa revin... Am spus in repetate randuri ca barbatii sunt minunati si nu as putea sa traiesc fara ei, dar oare nimeni nu observa cate prostii minuscule trebuie sa faci, ca femeie, pt ca dansul sa aiba o parere buna despre el? Sau macar sa nu-i strici buna parere pe care o are deja despre sine?
Nu conteaza ca el termina tot timpul cand faceti sex si tu in cel mai bun caz esti putin in urma (asta in cazul in care termini si tu...) E lege: femeile ajung la orgasm mai greu pentru ca la ele totul porneste de la cap si oricum nu le intelege nimeni, deci nu e vina lui ca ea nu a terminat. Dar nu cumva sa-i spui "Iubitule, nu te-ai ridicat la asteptarile mele in seara asta" sau..."Atat? Ai si terminat?" ca e sfarsitul lumii! Nu o sa mai aiba erectie 2 luni, o sa fie frustrat si stima lui de sine o sa coboare instant la nivel - 5. Apoi o sa te insele, pt ca tu nu-i ofereai ce-si dorea. Si de aici rezulta ca nu vroia sex de calitate, ci doar sa-i conturezi o imagine in care el e un fel de zeu inchipuit al sexului. Oh, get real.
Barbatii sunt puternici. Pai bine mah ca merg ei la sala si ridica greutati, sau ca (unii dintre ei) stiu sa schimbe un bec, sa repare o priza sau sa-ti care bagajul! Aveti cumva idee pe unde ies copiii?
Si treaba cu condusul...alta poveste. Ca toti au ceva cu femeile in trafic. Maimutzoilor, de cate ori nu v-ati suit in masina uneia, ca raspuns la "Condu tu in seara asta"? Tu esti atat de idiot sa crezi ca ea fara tine nu misca masina aia din parcare? Te-ai gandit vreo clipa ca lasa de la ea sau ca stie cat de frustrat esti tu ca te vad alti jmekeri asemenea tie cum "te conduce o gagica"?
Pentru stima ta de sine care e atat de fragila conduci tu tot timpul, pasarel, nu din alt motiv.

3 comentarii:

  1. =))))))))) sunt sigura ca unele marionete o sa se supere cand o sa vada ce ai scris azi?:)))
    maimutzoilor trezirea ne descurcam si singura sa ne schimbam un bec si sa ajungem cu bine acasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bv. Ai cam dat definitia pentru minipuli si medipuli in ce ai scris :)
    Nu de alta dar maxipulii nu pot sa fie complexati.
    Initial am scris un com mai lung si mai profund dar s-a sters si al dracu ala care se mai chinuie

    RăspundețiȘtergere
  3. stim si noi stati linistite,dar sa stiti ca viata in doi nu este decat o lunga serie de compromisuri ...asa ca....doar traiti cu noi nu trebuie sa va maritati si mai ales spuneti ce credeti mereu:CE AI ? NU AM NIMIC!pentru noi asta chiar inseamna ca nu aveti nimic nu ca sunteti suparate si vreti sa va intrebam de zece ori ce aveti!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere